Mit árulnak szemérmetlenül a gyógyszertárak prosztata kezelésére, és hogyan kezelhető ki a prosztatagyulladás Izraelben egyszer és mindenkorra egy nagyon egyszerű és olcsó készítmény segítségével..

Eközben Magyarországon és Ausztriában: az orvosok a gyógyszertárakkal lepaktálva galád módon elrejtik előlünk a hatékony gyógyszert, amely egyszer és mindenkorra megszabadít a prosztatagyulladástól azért, hogy drága gyógyszereket és procedúrákat felírva évente sok pénzt keressenek a betegségben szenvedő férfiakon! (Olvassa el az alábbi cikket, hogy megtudja, hol szerezhető be ez a hatékony készítmény).
- Az orvosi statisztikák szerint manapság szinte nincs olyan 35 évesnél idősebb férfi, akinek ne lennének prosztata gondjai. Egyeseknél a prosztata már annyira duzzadt, hogy blokkolja a húgycsövet és vizelési problémákat okoz. De a férfiak még ekkor sem mennek el orvoshoz vagy egy magánklinikára. Miért? Mindannyian tudjuk, hogy a prosztatagyulladás kezelése nagyon kellemetlen és költséges folyamat. Számos antibiotikumot kell szedni, és el kell menni az urológushoz prosztatamasszázsra. A népi gyógymódokkal történő kezelés szintén nem túl kellemes. És ha mindezt túl is élné, az esetek 90%-ában a prosztatagyulladás visszatér.
Természetesen, mi férfiak szégyelljük mások előtt kiteregetni az egészségügyi problémáinkat. A helyzet tisztázása érdekében egy vezető magyar urológushoz fordultam, aki megígérte, hogy névtelen interjút készít velem. Biztonsági okokból hívjuk úgy: "dr. Kovács".


Újságíró: Kovács úr, kérem, beszéljen nekünk a prosztata gyulladásának okairól és tüneteiről

dr. Kovács:

Jó napot kívánok. Nos, a prosztatagyulladást sokféle ok kiválthatja::

• ülő életmód,
• rendszertelen szexuális élet
• káros szokások,
• Fertőzéses megbetegedések
• Stressz
• meghűlés
• Urogenitális rendszer megbetegedései

A prosztatagyulladás megállapítása rendkívül egyszerű. Ha a tünetek közül legalább egy jelen van, akkor önnek egyértelműen prosztatagyulladása van. Minél több a tünet, a következmények annál súlyosabbak, ezért egyáltalán nem tanácsos halogatni a kezelést!
Az életminőség nyilvánvaló romlása ellenére sok ember évekig együtt él a prosztatagyulladással, és el sem tudja képzelni, milyen visszafordíthatatlan következményekkel járhat a betegség.


Újságíró: Kovács úr, kérem, mondja el, mi fog történni, ha egyáltalán nem kezeljük a prosztatagyulladást? Igaz, hogy a hagyományos módszerekkel történő kezelés prosztata rák kialakulásához vezethet?

Dr. Kovács:

- Igen, ez valóban így van. A prosztatagyulladás soha sem múlik el magától, és idővel a helyzet egyre csak rosszabbodik. Ha önnek vannak vizeletürítési problémái, az azt jelenti, hogy a helyzet nem éppen a legfényesebb – a prosztata meg van duzzadva és a rákos sejtek bármikor megjelenhetnek. Általában csak 1-1,5 év telik el a vizelési problémáktól az onkológia kialakulásáig (amennyiben a gyulladás kezelése nem történt meg időben).Először is a rák nem észrevehető, és csak akkor jelenik meg a daganat, amikor a rákos sejtek már felhalmozódtak. Egy idő után az ember halálát okozza. A prosztatarák ugyanis nem gyógyítható.


Újságíró: Kovács úr, miért szükséges a lehető leghamarabb elkezdeni a kezelést?

dr. Kovács:

- A prosztata gyulladását (mint valójában bármely más betegséget) azonnal és helyesen kell kezelni. Ha ez nem történik meg, akkor 100-ból 98 esetben rosszindulatú daganat alakul ki. Más esetekben a prosztata nem megfelelő kezelése az alábbiakhoz vezet:

• férfi meddőség,

• gyenge erekció,

• állandó vizelési inger (az urológusnál a páciensek gyakran forró vörös lávához hasonlítják a vizeletet, olyannyira kellemetlen és nehézkes a folyamat),

• örökös nehézség érzet a húgyhólyagban,

• prosztata adenoma


Újságíró: Kovács úr, mit tudnak tenni a prosztatagyulladásban szenvedő férfiak?

dr. Kovács:

- Mindenekelőtt a lehető leghamarabb meg kell kezdeni a kezelést! Hiszen ha elhanyagoljuk a betegséget, annak súlyos következményei lehetnek!
Egy egyszerű összehasonlító elemzést készülök elvégezni a prosztatagyulladás kezelési módszereiről Németországban és Izraelben. Már most elmondom: meg fognak döbbeni!
Hogyan kezelik a prosztatagyulladást hazánkban (és hogyan NEM szabad kezelni): úgy, hogy elmegy a kórházba. Fizetős vagy ingyenes, telejsen mindegy, a végén úgyis fizetni kell érte.

Az orvos kivizsgálja, majd számos további vizsgálatot ír fel. Van köztük néhány, amire nincs is szükség, de ilyenkor van az, hogy hirtelen felbukkan még valami, amit kezelni lehet. Ezenkívül az orvosi látogatások mindegyike önmagában költségekkel jár

Az orvosok a tünetek enyhítésére a „javasolt” gyógyszereken kívül minden esetben prosztatamasszázst vagy hasonló hatású kezelést írnak elő.Ez sokak számára megalázó és igen kellemetlen eljárás, a masszázst ujjal végzik, amelyet a végbélnyílásba helyeznek. A masszázs átlagosan 10-14 alkalmat jelent. Természetesen minden egyes alkalomért fizetni kell. Amint ebbe beleegyezik, belekerül az ördögi körbe, és egész életében folytatnia kell majd az eljárást. Ennek az az oka, hogy a gyulladásos szervben felgyülemlett felesleges folyadék természetellenes módon – az előbb leírt kézi masszázzsal – kerül eltávolításra. A test gyorsan megszokja ezt a kezelési módszert, a prosztata izmai az idő múlásával gyengülnek és elveszítik a képességüket, hogy önállóan összehúzódjanak. A szintetikus gyógyszerek ugyanakkor nem oltják a tüzet, csak szítják, és teljesen elpusztítják a férfiak immunitását illetve blokkolják a tesztoszteron természetes termelését. Az esetek 97%-ában ez a kezelési mód impotenciához és örökös problémákhoz vezet a vizelés és általában az egészség terén.

Izraelben már tíz éve nem írnak fel masszázst, mivel a prosztatagyulladás elleni modern készítmények képesek ezen procedúra nélkül gyógyítani a betegséget!

A prosztatagyulladás egyszeri kezelése Olaszországban 500 és 3000 euró közötti összegbe kerül. Az urológusok már eleve a beteg pénzügyi lehetőségei alapján állítják fel a kezelési tervet. Ebben az esetben csak a betegség éles lefolyású, heveny tüneteitől szabadulunk meg. A krónikus prosztatagyulladás továbbra is fennáll és újra megjelenik, amint az orvos által javasolt étrend betartása abbamarad. Ezért ezeket az összegeket évente meg kell fizetni, ami egy komplett gyógyszeripari vállalkozás felépítésének alapját képezi Magyarországon.


Hogyan kezelik a prosztatagyulladást Izraelben? Hogyan kell kezelni? Mint tudja, az izraeli egészségügy a legjobb a világon! Ezen kívül ott minden az emberekért történik. Izraelben a prosztatagyulladás gyógyításához nem is kell orvoshoz fordulnia!

Az első tüneteknél elég elmenni a gyógyszertárba, és megvenni a prosztatagyulladás elleni egyetlen hatékony gyógyszert. A módszer biztonságosságával kapcsolatban számos tanulmányt készült. Ezt követően a készítmény a gyulladás kezelésében szabvánnyá vált, és gyógyszertárakban tervezik értékesíteni, hogy minden ettől a betegségtől szenvedő férfi megvásárolhassa ezt a gyógyszert és megszabaduljon a betegségtől anélkül, hogy orvoshoz kellene mennie! Természetesen az ilyen gyógyszerek nem jövedelmezők a gyógyszeripari maffia számára, hiszen nekik jobban megéri, ha a betegek évente egyszer enyhítik a fájdalom tüneteit, nem pedig olcsó gyógyszerekkel kikezelik a betegséget.

Eközben az Prostaline segítségével végzett kezelés teljesen normalizálja a vizeletrendszer működését, eltávolítja a fölösleges folyadékot a prosztatából és megakadályozza a szövődmények kialakulását. A szakértők szerint ezt a hatékonyságot a természetes nyersanyagok magas koncentrációja révén érik el.

100%-ban természetes összetevőinek köszönhetően az Prostaline orvosi vény nélkül alkalmazható. Izraelben azok a férfiak, akiknél prosztatagyulladás tünetei merülnek fel, nem is mennek orvoshoz, egészen egyszerűen gyógyszertárban megveszik a készítményt, melynek segítségével egyszer és mindenkorra elfelejtik a betegséget! Izraelben ez a készítmény győzött az orvosi maffiával szemben, és az átlagember szerencséjére a gyógyszertárak mindig hatékony kezelést kínálnak a betegség kezelésére!
Újságíró: Változhat-e a helyzet Magyarországon? Hozzájuthatnak-e itt a férfiak ehhez a készítményhez?

dr. Kovács

"Sajnos ezen a téren nem várható pozitív változás, mivel a magyar gyógyszeripari vállalatok több milliárd forintos üzlete ezt nem teszi lehetővé. Manapság azonban nem muszáj gyógyszertárakban megvenni a szükséges készítményeket. Manapság azonban nem muszáj gyógyszertárakban megvenni a szükséges készítményeket. Ezt meg lehet tenni az interneten, speciális oldalakon. A leghatékonyabb készítmény, melyet Izraelben minden prosztatagyulladásban szenvedő férfi jelenleg használ, az Prostaline , mely immár több európai piacon, köztük Magyarországon is megjelent. Szinte azonnal forgalomba kerülése után sikert ért el a férfiak körében.


Az Prostaline gyártója úgy döntött, hogy hadat üzen a gyógyszeripari maffiának és felajánlja a magyar férfiak számára a prosztatagyulladás elleni legjobb gyógyírt!
Miért nem akarnak olyasvalamit eladni, ami csak ideiglenesen segít? A legrosszabb ebben az, hogy ez a módszer éppen a gyógyszertárakat jellemzi. Magyarországon ilyenre, mint az Prostaline egyszerűen nem találunk példát. És nem azért, mert nem segít, hanem pont azért, mert nagyon is hatásos! Furcsán hangzik, de így van. Bármit is teszel, a törvények a gyógyszerészek oldalán állnak. Hogyan szerezhető be az Prostaline Magyarországon??
A gyártó megtalálta a megoldást, hogyan vegye fel a harcot a gyógyszermaffiával: az
1. Prostaline csak a hivatalos oldalon vásárolható meg
2. Annak érdekében, hogy a magyar lakosság megismerhesse a készítményt, a gyártó kedvezményrendszert vezetett be, melynek keretében az Prostaline 50%-os kedvezménnyel vásárolható meg!
Tudomásom szerint a rendszer érvényes bezárólag

A jelenlegi program keretei között az az Prostaline féláron kapható! Látogasson el a gyártó weboldalára az akció vége előtt (kattintson az alábbi gombra), ismerkedjen meg a termékkel, töltse ki a megrendelőlapot, várja meg szaktanácsadónk hívását, aki megerősíti a rendelést és a címet. A kedvezményes csomagok száma korlátozott! Siessen, az akció vége után a termék csomagonkénti ára több mint 90 euró!

AKCIÓ IDEJE

02
:
46
:
22
ÓRA perc másodperc
98€
Akciós ár
49
Megjegyzések
Kristóf
Megrendeltem a készítményt. Valóban 50%-kal olcsóbb! Kellemes meglepetés volt. Köszönöm!
Kovács Márk
Köszönöm az érdekes cikket! Manapság már mindent átsző a korrupció, jó, hogy van internet. Megrendelem az Prostaline -et én is
Farkas István
Teljes mértékben megerősítem a fentieket! Az  Prostaline  csodálatos szer. Még Görögországban vettem tavaly nyáron, amikor ott nyaraltam. Azelőtt tíz évig krónikus prosztata gyulladástól szenvedtem. Megpróbáltam kórházban kezelni, de az eredmény csak ideig-óráig tartott. Az Prostaline segítségével a gyulladás teljesen megszűnt. Korábban erről csak álmodni mertem. Ajánlom az Prostaline -et minden férfinek. Valóban segít!!
K. Henrik
Megvettem az Prostaline -et a weboldalon, csak akkor még nem volt rá kedvezmény és kb 100 euróba került. De annyi baj legyen, a lényeg, hogy 2 hét alatt a prosztatagyulladásom megszűnt, méghozzá masszázs nélkül.
B. Mihály
Már rendeltem!!
R. Péter
Egyszer láttam egy műsort a tévében, ami az európai gyógyszer-bizniszről szólt. Valami újságírói tényfeltárás. Volt szó erről a készítményről. Valóban hatásos, de nem olyan könnyű beszerezni.
Lakatos Pál
28 éves korom óta krónikus prosztatagyulladásom volt, most 41 éves vagyok. Ez idő alatt kétszer kezeltem, amikor a súlyosbodások jelentkeztek. Legutóbb az orvosok alig tudtak megmenteni. Ha még tovább húzom, akkor a prosztatagyulladásból könnyen rák is kialakulhatott volna. Ezért mindenkinek, akinek prosztatagyulladása van azt tanácsolom, minél hamarabb kezelje ki. Ez egy nagyon veszélyes betegség.
Gréta
Meg kell rendelnem a férjemnek. Köszönöm!
Róbert
50%-os kedvezménnyel megvettem a Prostatricum-ot. Köszönet a gyártónak!
O. Viktor
A Prostaline  – a legjobb prosztatagyulladás elleni szer! Teljes mértékig egyetértek a cikk szerzőjével és az összes pozitív hozzászólóval. Kb. 3 hónapig használtam. A prosztatagyulladás teljesen elmúlt! Előtte gyenge erekcióm és korai magömlésem volt. Most viszont minden rendben van.
E. Kálmán
+500. Remek készítmény
V. Dávid
Részletek az о  Prostaline-ről az oldalon. Lenyűgöző! Két napra rá megkaptam. Nagyon egyszerű
Sanyi
Tényleg baromi jó készítmény! Múlt héten vettem. Most már egyetlen tünete sincs a prosztatagyulladásnak. Elmúltak a fájdalmak, már nem rohanok ki folyton a vécére, és nincsenek fájdalmaim vizeletürítéskor. Azonkívül jobb lett az erekcióm, és a szex időtartama is jelentősen hosszabb lett. Egyszerűen csodálatosan érzem magam. Mindenképpen megéri a pénzét, kedvezményesen annál inkább.
Global Partners LTD,
Privacy Policy | Report

Akció érvényes csak
bezárólag